ALGEMENE VOORWAARDEN

Bedrijfsgegevens;

Puur Natuur Yoga

Eenmanszaak; zaakvoerder; Joëlle Verstraeten

Streepstraat 9

2950 Kapellen

0473/72.00.78

joëlle@puurnatuuryoga.be

BTW-nr; 0687.787.606

Verkoopsvoorwaarden

Privélessen worden geleverd bij de klant thuis na online reservatie.

Groepslessen gaan door in de aangegeven locatie. Online reservatie is verplicht.

Kosteloos annuleren van een privéles door de klant, dient te gebeuren ten laatste 24u voor afspraak. Indien annulatie in minder dan 24u voor afspraak, worden onkosten in rekening gebracht ten bedrage van 20% van het lesbedrag.

Flow 'in Yoga behoudt zich steeds het recht een afspraak te annuleren in geval van overmacht. De klant wordt hiervan telefonisch op de hoogte gesteld. Bij annulatie van afspraken door Flow 'in yoga wordt het lesgeld integraal terug gestort.

Betalingswijze

Betalen van een les kan bij reservatie online met paypal, bankcontact (Binnenkort beschikbaar) of payconiq.

Betaling bij levering dienst kan contact of met payconiq. Hiervoor hebt u een smartphone met geïnstalleerde payconiq-app nodig.

Prijzen

De vermelde prijzen zijn definitief en niet onderhandelbaar. De prijzen vermeld bij de diensten zijn inclusief BTW en alle andere kosten. U hoeft dus niets extra te betalen bij afrekenen.

Cadeaubon

De bestelling, betaling en levering van cadeaubonnen gebeurt volledig online. U ontvangt een e-mail die u kan afdrukken en aan de ontvanger van het cadeau kan overhandigen. De ontvanger dient de cadeaubon te overhandigen bij wijze van betaling, bij levering dienst.

Aansprakelijkheid

Puur Natuur Yoga kan niet aansprakelijk worden gesteld voor letsels ten gevolge van verzwijgen van lichamelijke aandachtspunten (zoals hernia, zwangerschap, depressie e.d.). Het boeken en deelnemen aan een yogales is volledig op eigen verantwoordelijkheid. Als u een letsel hebt, of lijdt aan een depressie of burn-out, dient uw arts zijn goedkeuring te geven vooraleer u yoga gaat doen.