OVER PUUR NATUUR

Wie ben ik?

Wist je dat...

  • Ik  ook nog werk als werknemer in een winkel met gezondheids - en natuurproducten?
  • Ik mama ben van twee jongens?
  • Ik van metal muziek hou?
  • Ik van fantasy en science fiction hou?
  • fotografie één van mijn passies is?
  • Ik steeds het positieve zie in alles? 
  • Ik geloof dat alles gebeurt met een reden?
  • Jij hier niet voor niets terecht kwam op deze pagina? Neem eens een kijkje op mijn pagina met gratis tips en leuke ideeën.

Yoga kwam al in mijn tienerjaren in mijn leven. Ik was meteen verkocht. Al snel groeide het idee om zelf yoga te gaan geven, omdat ik er zelf zoveel voordeel bij had, het heeft echt mijn leven en mijn kijk erop, veranderd. In 2017 ben ik uit gevallen met een burn-out. Daarop mijn vaste baan opgezegd zonder plan. Ik was toen al bezig met de opleiding tot yoga teacher. Ik heb beslist mijn leven volledig op yoga te concentreren na een geweldige en mooie ervaring. Midden in het herstel ben ik naar een yoga festival geweest. Ik had nog steeds weinig reserves om zo'n dag aan te kunnen, maar ik kreeg daar zo veel positieve vibes van, dat ik de hele week die daarop volgde, bruiste van energie en zelfvertrouwen. En ik dacht; als ik dit kan, kan iedereen in burn-out dit ervaren, desondanks de weinige energie die je al hebt op dat moment.

Ik ben ervan overtuigd dat Yoga, gecombineerd met meditatie en mindfulness ieders leven kan transformeren tot een reis naar verbinding, voldoening, en energie. Zodat je leven kan leiden dat jij echt wil en verdient.


Toen ik klein was, wilden mijn vriendinnen zangeres worden, of filmster of gewoon mama, circusartiest of zakenvrouw... 

Ik wou de wereld rondreizen en natuurdocumentaires maken...

Ik ging biologie studeren. En toen gebeurde er iets. Het leven kwam in de weg, dromen raakte vergeten er waren belangrijkere dingen, zoals werk en geld en er kwamen kinderen, nog meer centjes nodig, minder tijd voor jezelf... Jaren gingen voorbij, kinderen groeien op en ik...ging door tot het niet meer kon. Burn-out. Het fysieke herstel gaat gepaard met een mentale shift... 
Wat wil ik nog, wat is er mogelijk? Wat wil ik echt niet meer?

Alles is energie. Yoga les geven is energie geven én krijgen. Ik help mensen graag naar betere connectie met zichzelf, door yoga, meditatie, contact met de natuur en wandelen. Zelf heb ik er zo veel uitgehaald, dat ik weet dat ik anderen hiermee kan helpen. En het mooie is dat je deze technieken da de les gewoon kan "meenemen" in je dagelijkse leven zodat jouw leven weer een stukje mooier en rustiger wordt. Je krijgt handvatten waarop je kan tergvallen als het even wat moeilijker gaat.  

Namasté 

Heb je nog een vraag?

Certificaties


125h yoga teacher hatha en yin

De yogastudio Ekeren (Brasschaat)

2017-2019

Mindfulness Basis en toegepaste mindfulness

Monash university e-learning

2017

Mind walk trainer

Jacqueline Smeets Euphoria Wellbeing

2018

Integrale Basis coach

Open mind opleidingen

2018

Mindfulness; wetenschappelijke benadering

Leiden University 2020